2810251580 6947743812 Ηράκλειο, Κρήτη
hero image
 
 
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Συνεργείο Χωματουργικών, Ανυψωτικών & Γεωργικών Μηχανημάτων Ηράκλειο Κρήτης

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα χωματουργικά, τα ανυψωτικά ή τα γεωργικά μηχανήματα σας δεν έχετε παρά να μας εμπιστευτείτε και η έμπειρη ομάδα μας θα αναλάβει άμεσα την επισκευή τους και την παράδοσή τους στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

Διαθέτοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιαδήποτε πρόβλημα υπάρχει στο μηχάνημά σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
     
     
    Service Μηχανημάτων  
    Υδραυλικά Συστήματα  
    Φιάλες Ελαίου (μπουκάλες)  
    Επισκευή Κινητήρων  
    Αυτόματα Κιβώτια Ταχυτήτων  
    Διαφορικά  
    Φρένα  
     
     
  ...και ότι άλλο χρειάζεστε για την σωστή λειτουργία του μηχανήματός σας!
Το συνεργείο μας δεσμεύεται για τη χρήση άριστης ποιότητας ανταλλακτικών και προϊόντων, εξασφαλίζοντας την άψογη επισκευή κάθε σχετικού μηχανήματος.

Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τηρούμε αυστηρά το χρονοδιάγραμμα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του μηχανήματός σας στο συντομότερο χρόνο παράδοσης, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, την άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας και έχοντας αντιμετωπίσει με επιτυχία κάθε είδους σχετική βλάβη, παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας.  
     
  Επισκεφτείτε το συνεργείο μας
στο Ηράκλειο ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε προκειμένου να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιάσει το μηχάνημά σας.