2810251580 6947743812 Ηράκλειο, Κρήτη
hero image
 
 
 
     
     
  ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Συνεργείο Χωματουργικών, Ανυψωτικών & Γεωργικών Μηχανημάτων Ηράκλειο Κρήτης

Το συνεργείο μας “ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ” το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με το service και την επισκευή χωματουργικών, ανυψωτικών και γεωργικών μηχανημάτων.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, το συνεργείο μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και περισσότερο ζήλο, να προσφέρει ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το επαγγελματικό σας μηχάνημα.
 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ
Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό ενώ διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ανταλλακτικά με τα οποία μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε την άμεση και σωστή επισκευή χωματουργικών, ανυψωτικών και γεωργικών μηχανημάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
    ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Διαθέτοντας ένα πλήρως εξοπλισμένο κινητό συνεργείο, μπορούμε να σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεται το μηχάνημά σας και να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή επισκευή του.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμη να εξετάσει με λεπτομέρεια το μηχάνημά σας, να σας ενημερώσει αλλά και να για να φροντίσει για την σωστή επισκευή του.

Παρακολουθώντας τακτικά τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας, μπορούμε να εντοπίσουμε άμεσα και να επισκευάσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές και δύσκολες βλάβες που μπορεί να προκύψουν στο μηχάνημά σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Κύριο μέλημά μας είναι η παροχή ποιοτικών, υπεύθυνων και εγγυημένων υπηρεσιών, πάντα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.    
       
  Επισκεφτείτε το συνεργείο μας
στο Ηράκλειο ή επικοινωνήστε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε προκειμένου να επισκευάσουμε οποιαδήποτε βλάβη έχει παρουσιάσει το μηχάνημά σας.